Anne Rose Oosterbaan, zelfstandig artdirector, studeerde cum laude af aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Gespecialiseerd in het maken van handgetekende illustraties en korte animatiefilms.

Door de explosieve groei van internetgebruik groeit het aantal mogelijkheden om de doelgroep te bereiken voor ons – ontwerpers – enorm. Mensen lezen minder en kijken liever naar beeld. Ik heb me gespecialiseerd in het maken van illustraties en korte animatiefilms. Zo’n handgetekend beeld of korte film valt op, brengt een lastige of abstracte boodschap snel, duidelijk en visueel aantrekkelijk over; de boodschap blijft beter hangen.

Met tekst kun je vertellen wat de product of dienst inhoudt, hoe het eruit ziet en wat je ermee kunt doen. In een illustratie of korte animatiefilm (30-60 seconden) laat je dat allemaal tegelijk zien. Je komt daarmee snel tot de kern van het verhaal. Ik houd van mijn werk, dat zie je zo.

2012.07-foto-van-Hester
Anne Rose staat voor grafisch ontwerp en illustratie met gevoel; passie voor typografie, ritme en structuur, beeld en design. Maakt een complexe boodschap helder en toegankelijk. Veelzijdig, nieuwsgierig, betrokken en gedreven.


LinkedInYouTubeFacebookFlickr

Ik ben een Nederlandse Urban Sketcher en organiseer bijeenkomsten van de Haarlem Urban Sketchers. Ook eens meetekenen? Meld je dan aan op Facebook, je bent welkom, ook als je vindt dat je niet goed kunt tekenen. En het is gratis.

Leave a Reply